The Dirty Designer

Jakob Thyness er senior rådgiver med spesialområde innen betjeningsdesign og visuell webkommunikasjon. Han har grafisk utdanning fra Westerdals, og over 15 års erfaring innen web-, applikasjon og skjermdesign.

Foruten å stå bak en rekke designforbedringer på større, norske nettsteder, er Jakob også en populær kursleder og foredragsholder.

I Webgruppen har Jakob fagansvar for visuell webkommunikasjon. Han utformer websider, intranett, transaksjoner og applikasjon for kunder, og bistår i vurdering av webdesign og i visuelle beslutningsprosesser. Han arbeider også med systemisk design (wireframes/trådskisser) i webutviklingsprosesser, og er for tiden spesielt opptatt av å tilpasse websidesign til iPad og mobile medier.

3 Responses to “The Dirty Designer”

 • Hei,

  Mener at du har utgitt en bok om emnet også. Har du det, har du eventuelt noen annen littratur om emnet du kan anbefale?

  Ønsker helst at boken er på engelsk :-)

  Har vært å hørt på deg noen ganger.

  mvh
  Jan arve

 • admin:

  Jeg har ikke gitt ut noen bok ennå, men den er under planlegning. Og den blir sannsynligvis på engelsk.

 • […] The Dirty Designer – Jakob Thyness –  har på sin blogg dirtydesign.no laget en liste over viktige tips for en som skal lage et webskjema må huske på. Siden jeg har målt og analysert veldig mange webskjema så tenkte jeg at jeg skulle utvide denne artikkelen med en kommentar hvor jeg ytterligere prioriterer denne listen basert på målingene som jeg har gjort i årenes løp. […]

Legg igjen en kommentar